SukkulaStudio aloitti toimintansa Espoon Nupurissa jo vuoden 2001 alkupuolella. Ensimmäisiä kunnon äänitteitä Studiossa rupesi syntymään 2002 lopussa, jolloin studioon remontoitiin pieni tarkkailutila jolloin soittotilaa vapautui enemmän käyttöön. Studiossa äänitti useat bändit tuotoksiaan 2002-2005 ja studio sai kiitosta hyvästä hinta/laatu -suhteestaan. Keväällä 2005 SukkulaStudio muutti Helsinkiin parempiin ja tilavampiin toimitiloihin.

Meininki ja hyvä fiilis ei toki ole kadonnut muuton myötä mihinkään, vaan SukkulaStudio jatkaa ihmisläheistä linjaa uudessa ja pirteämmässä työympäristössäkin.

Uusissa tiloissa on suurehko soittotila (26m²), tarkkailutila (10m²) sekä taukotilat. Valaistusta elävöittää muutama kattoikkuna jotka tuovat luonnonvaloa jokaiseen huoneeseen. Studiossa on jääkaappi, mikro sekä kahvinkeitin, jotka ovat luonnollisesti asiakkaiden vapaassa käytössä. Tien toisella puolella sijaitsee huoltoasema ja hieman pidemmän matkan päässä kauppa.

Studion rumpusetti on Sonor Force 2003 jota voi lainata 15€ päivävuokralla, mutta jos haluaa omat soundit levylleen niin on syytä tuoda omat rummut. Alapuolella kuvia setistä.

Hinnasto:

-Päivätaksa 145€ (sis. alv 22%)

Hinnat voidaan sopia myös projektien perusteella.
Tarjouspyynnön ja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen: harri.korkeamaki@sukkulastudio.net

SukkulaStudion ideana on tarjota edullisesti hyvälaatuisia äänitteitä, jolloin kaikilla on mahdollisuus saada promootiokelpoinen demo aikaiseksi, riippumatta rahasta, menestyksestä tai asuinpaikasta.

Kuvia studiolta: